Share Smart

Beneficii pentru candidat

Schimbarea este mai ușoară, poți face un nou pas în cariera ta

Cu sprijin specializat, treci mai ușor peste acest moment dificil

Colaborarea cu un consultant în carieră este un avantaj și îți dă încredere în șansele de succes ale căutării unui nou loc de muncă, indiferent de vârsta, nivelul tău profesional sau localitatea unde te afli.

Rata de succes a proiectelor de outplacement derulate de BPI România este dovada eficacității acestui serviciu.

Împreună cu consultantul în carieră care te sprijină, vei parcurge etape tehnice, structurate, dar și un dialog constant legat de emoțiile pe care le trăiești, pregătirea interviului, oportunități de carieră nou apărute sau intermedierea relației cu un nou angajator.

Dacă primești acest beneficiu de la fostul angajator, serviciul de outplacement îți este furnizat fără obligații financiare din partea ta.

Consilierea în carieră te ajută să-ți (re)descoperi potențialul

După ani de zile în care ai lucrat în aceeași companie, te afli la răscruce de drumuri. Sprijinul moral, oportunitatea de dialog și de interacțiune în context profesional îți vor fi deosebit de utile.

Este momentul să reanalizezi ce știi să faci și ce vrei să faci în continuare. Îți vom propune instrumente de lucru inovatoare, bazate atât pe expertiza pe care am dobândit-o în timp, cât și pe cele mai noi practici de consultanță în carieră, de la nivel internațional.

Noul tău proiect profesional trebuie să te reprezinte! Consultanții în carieră ai BPI România îți vor oferi sfaturile și experiența lor pentru ca acest proiect de carieră să fie unul de succes.

Cu ajutorul nostru, vei fi mai mult decât un simplu CV și vei reuși să demonstrezi noului angajator că poți contribui la creșterea afacerii lui.

Șansele tale de succes cresc, căutarea este mai scurtă

Consultanții noștri în carieră sunt specializați în proiecte de outplacement, iar rata de succes este direct proporțională cu experiența lor și cu implicarea ta în activitățile propuse. Beneficiile financiare obținute la plecare pot fi ușor epuizate, de aceea este în interesul tău să găsești cât mai repede noi perspective profesionale.

Cum?

Împreună, vom funcționa ca o echipă. Scopurile noastre sunt comune. Consultantul în carieră propune un demers structurat, profesionist, axat pe etapele cheie în procesul de căutare a unui nou loc de muncă.

Împreună, vom stabili care sunt acțiunile concrete pentru identificarea unor job-uri pe măsura competențelor și așteptărilor tale. Consultantul în carieră te va ajuta să cunoști mai bine oportunitățile existente în piața muncii din zona ta de căutare.