Share Smart

Outplacement managerial

Ești middle sau top manager? Construim împreună programul potrivit ție!

Analiză
Pregătire
Acțiune
Rezultat

Analiză

Un plan de carieră eficient începe cu inventarierea istoricului tău profesional, a competențelor și intereselor tale.

Prin evaluarea resurselor, punctelor forte și a opțiunilor de carieră specifice, reușim să identificăm într-o manieră cât mai fidelă drumul pe care îl vom parcurge în acest demers de repoziționare pe piața muncii.

Astfel, pregătim împreună un nou proiect profesional realist și realizabil, care să aducă la un numitor comun așteptările tale privind cariera și realitățile de pe piața muncii pe care o vizezi.

Pregătire

Ce face diferența la un interviu de angajare? Un candidat bine pregătit. Așa că trecem la treabă!

Analizăm împreună întrebările și competențele cheie, atitudinea și discursul de promovare în fața angajatorilor, totul adaptat la domeniul și nivelul ierarhic vizat.

Abordăm personalizat fiecare pas, cu recomandări și propuneri de îmbunătățire, având la final un portofoliu actual cu instrumente pentru brand-ul tău personal.

Acțiune

Urmăm planul pe care l-am stabilit și valorificăm fiecare oportunitate. Ajustăm, ne adaptăm constant și recalibrăm opțiunile astfel încât rezultatul final să fie cel mult așteptat.

Fie că îți dorești un nou job sau ai intenții antreprenoriale, te sprijinim cu pași concreți în atingerea acestui rezultat.

Prospectăm și monitorizăm piața muncii și îți oferim în tot acest timp suport și comunicare constantă cu consultantul în carieră dedicat ție.

Rezultat

Credem cu tărie în flexibilitatea ta și a noastră și în interacțiunea de calitate și transparentă. Dacă reușim să lucrăm în echipă, pentru un scop comun, tranziția în carieră va fi mai ușoară și va avea rezultate optime.

Ne bucurăm împreună de fiecare pas făcut în acest demers, de noua ofertă acceptată sau de curajul de a-ți pune în practică ideea antreprenorială.

Schimbarea este un fenomen firesc în viața noastră. Important este să o acceptăm, să o îmbrățișăm și să vedem dincolo de ea. Pentru o nouă etapă profesională, alege the smart restart!

Vizitează și Outplacement colectiv:

Click aici