Share Smart

Echipa

Pasiune, implicare și profesionalism

Consultanții noștri contribuie cu succes la reconstrucția carierelor candidaților pe care îi acompaniem.

Cu o experiență vastă de business și resurse umane, echipa noastră s-a implicat în cele mai importante reorganizări ale companiilor multinaționale din România din ultimii 20 ani. Suntem pregătiți să găsim împreună soluția potrivită pentru tine!

Adaptabilitatea, flexibilitatea și profesionalismul sunt elementele care ne conduc de fiecare dată spre reușită! Pentru un nou pas în carieră, alege the smart restart!

Viorel Ghețe

managing partner vizionar, BPI România

Proiectele de outplacement reprezintă o soluție eficientă și de succes, încă insuficient cunoscută de profesioniștii din România. Ne-am asumat latura educațională și contribuim la valorizarea acestor programe. Restructurarea este un proces strategic, cu implicații multiple și cred cu tărie că impactul negativ al schimbării poate fi compensat de o politică de resurse umane responsabilă și cu un cost măsurat pentru angajator.

Raluca Pârvu

business manager entuziast, BPI România

Am asistat la apariția și dezvoltarea proiectelor de outplacement managerial în România, semn al maturizării companiilor în comportamentul responsabil față de salariați. Satisfacția mea profesională, la care se adaugă și puțină emoție, este deplină când pot contribui la reîntoarcerea unui salariat în prim-planul vieții profesionale.

Manuela Plopeanu

career consultant empatic, BPI România

Rolul consultantului în carieră este ca cel al unui ghid pe Everest. Îți înțelege dificultățile și temerile, te învață să îți cunoști și să îți depășești limitele, cunoaște cele mai bune căi și te sprijină să ajungi, prin propriile forțe, în vârf.

Nicoleta Anghel

senior career consultant dinamic, BPI România

Tranziția către un nou loc de muncă este un proces încărcat de emoții - pozitive și negative. În calitate de consultant în carieră, rolul meu în proiectele de outplacement este de a ușura această perioadă fiind alături de candidat la fiecare pas, experiența mea profesională facilitând integrarea pe piața muncii.

Cornelia Bădic

career consultant implicat, BPI România

Rolul de consultant în carieră este o misiune personală și un mod de a avea impact pozitiv asupra oamenilor, oferindu-le suport și contribuind la dezvoltarea lor profesională. Cred cu tărie că potențialul uman și oportunitățile sunt nelimitate și mă bucur când le pot valorifica prin proiectele de outplacement.