Share Smart

Împodobiți, BPIști, bradul de Crăciun – și apoi vă veseliți!

21 decembrie 2017

Foto: Echipa BPI group Romania și brazii de Crăciun

Exact asta am făcut noi ieri, pentru mult-așteptata petrecere de Crăciun. Ca preambul creativ, ne-am dus într-un loc frumos și cald, animat, așa cum îi stă bine, de oameni talentați și am făcut aranjamente de… Crăciun. Mai precis, am petrecut câteva ore bune în atelierul de creație florală Maison Dadoo, creând niște ornamente de sezon aproape de la zero. Brief-ul: imaginație, libertate totală, colaborare musai, mama-mpinge și eu trag (ăsta e lucrul în echipă), culoare, tehnică și execuție (da, și ele au contat!), poveste, tâlc, echilibru și, desigur, un rezultat frumos. Ne-am împărțit în trei echipe, prin tragere la sorți – ca să nu existe discuții. 🙂

Și creația: am parcurs pas cu pas toate etapele! Am stabilit tema/ conceptul, gama de culori și povestea; am ales obiectele (superbe!) de decor răspândite prin tot atelierul; am realizat un prototip și am căzut de acord între noi că asta vrem (cel mai greu!); am lipit, înnodat, asortat globulețe, fundițe și figurine; pentru impresia artistică – ajustări, pampoane și retușuri; am convins instalațiile să stea în picioare fără să le sprijinim; am dereticat. Ultima etapă: am primit feedback și jurizare din partea gazdei noastre.

Alexandru și-a luat misiunea de jurat foarte în serios și, după o evaluare profesionistă, a declarat un design câștigător. Încă nu vă spunem pe care, pentru că ne-ar face plăcere să primim și voturile voastre, ale cititorilor noștri, în secțiunea comentarii!

Ce ziceți? Ne-au ieșit lucruri frumoase? Ce vă putem noi spune cu siguranță e că ne-am simțit de minune creându-le împreună. LA MULȚI ANI!

Foto: Echipa BPI group Romnia și brazii noștri de Crăciun

Foto: Echipa BPI group Romania și brazii noștri de Crăciun