Share Smart

Salutare și bine ai venit, BPI-Romania.com!

7 aprilie 2022

BPI-Romania

Ne-am gândit că sloganul cel mai potrivit, pentru munca de HR și pentru lumea în care trăim, este: Culoarea anului e schimbarea. Schimbarea e indemodabilă și mereu în evoluție, așa cum suntem noi și va fi și lumea resurselor umane multă vreme de acum înainte. Ca atare, începând cu 7 aprilie, ieșim în lume cu un nou website: www.bpi-romania.com. Îmbrăcată în culori mai vibrante și mai lejer de navigat de pe telefon, casa noastră de pe internet, cu ușa și ferestrele larg deschise, pune în meniu nu doar o simplă trecere în revistă a ofertei noastre de servicii integrate, ci te invită și în culise.

Nu e doar un site de prezentare, rece și standardizat. Am pus în el ingredientele care fac diferența pentru noi. Sarea și piperul meseriei noastre sunt empatia, etica profesională și dorința de a lucra cu și pentru oameni. Sarea și piperul echipei noastre sunt atitudinea și o voce distinctă în piață. Știm să lucrăm și cu mănuși, și cu aplomb.

Am îmbinat informații despre rezultatele de care suntem mândri cu testimoniale ale clienților și candidaților noștri. Am ilustrat și modul în care lucrăm, metodologiile și principiile noastre de acțiune. E greu și ușor în același timp să vorbești despre 25 de ani de existență, în care instrumente recunoscute internațional s-au îmbogățit cu experiența noastră îndelungată din România.

Parcurge paginile dedicate activității noastre de Executive search și recrutare. Sunt disponibile informații despre portofoliul de proiecte și despre joburile disponibile. Criza talentelor a ascuțit competiția dintre angajatori și credem că reprezentăm cu cinste brandul clienților noștri.

Explorează ce înseamnă pentru noi consilierea de carieră și outplacement, servicii în care valoarea adăugată a BPI Romania este reputată în piață. Rezultatele vorbesc de la sine și, dincolo de metodologia de lucru, înțelegem să facem echipă cu candidații pe care îi însoțim pe toată durata tranziției în carieră. În final, investiția angajatorului sau chiar a candidatului este câștigătoare.

Vizitează apoi secțiunea dedicată serviciilor de evaluare și vei vedea cum reușim să identificăm candidații cei mai potriviți cu proiectul de transformare din organizație ori cu procesul intern de selecție pe care-l derulezi pentru un proiect strategic.

Lasă-te de ghidat de consultanții noștri pentru a asculta vocea salariaților, pentru a-i include în proiectele companiei și a le obține adeziunea. Este misiunea noastră în toate proiectele de schimbare organizațională.

Ce e nou în piață? Asta vei putea afla intermediul paginii Știri, dar și prin canalele noastre de social media cu care te invităm să te împrietenești.

Mai sunt și alte informații utile, idei pentru noi proiecte, pe care sperăm să le găsești în site-ul nostru. Iar dacă vei dori, suntem la un click distanță pentru a discuta despre nevoile tale, pentru a aplica la unul dintre joburile deschise ori chiar spontan. Te invităm să ne contactezi!

Îți dorim o vizită și experiențe cât mai plăcute și sperăm să te revedem pe paginile noastre cât mai des!