Share Smart

Voi ați aflat de existența Registrului Național al Mentorilor Antreprenori?

24 iulie 2017

Registrul National al Mentorilor Antreprenori

Potrivit unui anunț publicat în urmă cu o lună, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat a înființat Registrul Național al Mentorilor Antreprenori, o bază de date publică online alcătuită din antreprenori de succes care vor să împărtășească, pe bază de voluntariat, din experiența acumulată celor aflați la început de drum în business.

Anul acesta, cel puțin 10.000 de antreprenori care demarează noi afaceri finanțate prin Programul StartUp Nation vor avea nevoie, pentru implementarea proiectelor, de îndrumare și exemple de bune practici pentru a rezista în fața provocărilor specifice derulării unei afaceri.

Activitatea de mentorat va consta în participarea la o serie de discuții cu cei care au nevoie de îndrumare în dezvoltarea afacerii în cadrul unor conferințe/dezbateri/ateliere de lucru și dialogul față în față sau online cu antreprenorii debutanți.

Ministerul îi invită pe cei doritori să împărtășească din experiența lor să participe la acest proiect, consolidând comunitatea românească de business prin acompanierea antreprenorilor aflați la început de drum în transformarea unor idei în afaceri sustenabile.

Formularul de înscriere în Registrul Național al Mentorilor Antreprenori este disponibil AICI și trebuie transmis la adresa de e-mail: mentorat@imm.gov.ro. Este de așteptat ca, pe parcurs, să fie precizat și cum anume vor fi selectați mentorii.

Photo by William Iven on Unsplash